Μετακομίσεις στη Θεσσαλονίκη

Οι υπηρεσίες μετακόμισης στη Θεσσαλονίκη είναι πια διαφορετικές!

Οι μετακομίσεις είναι κάτι που πάντα δημιουργούσε κάποια αναστάτωση, μεγάλο άγχος σε κάθε σπίτι … Οι υπηρεσίες μετακόμισης όμως είναι διαφορετικές πια!
Ποιοτικές υπηρεσίες σύγχρονης μετακόμισης, από την transportations.gr, μια εταιρεία με ιστορία πολλών ετών στην προσεκτική μετακόμιση με προγραμματισμό εργασιών και εξαιρετική τάξη.

transportations.gr
Η εταιρεία μας είναι οικογενειακή επιχείριση στη Θεσσαλονίκη, με ιστορία ετών, γνώση, εμπειρία. Πάντα προσφέραμε ποιότητα με προγραμματισμό , προσοχή , φροντίδα σε κάθε μετακόμιση. Αυτό είναι που μας διαφοροποιεί και μας καταξίωσε. Φροντίδα και επιμέλεια.

metakomisi_foititis

Μετακομίσεις με ανυψωτικό μηχάνημα.

Θεωρούμε απαραίτητη την προστασία των επίπλων , της οικοσκευής σας, της περιουσίας σας.

Παλαιά, υπήρχε κίνδυνος φθορών από τη μεταφορά, τώρα πια με το ειδικό ανυψωτικό μηχάνημα όλες ο οικοσκευές κατεβαίνουν – ανεβαίνουν με απόλυτη ασφάλεια. Επίσης μεγάλο κέρδος είναι στην ταχύτητα ολοκλήρωσης της μετακόμισης!

Ανυψωτική μετακόμιση:

Τα ανυψωτικά μηχανήματα ανεβάζουν ένα όροφο πολυώροφης οικοδομής, σε λίγα δευτερόλεπτα!

Κανένας κίνδυνος πια για φθορά επίπλων από χτυπήματα σε τοίχους, στις σκάλες.

Δείτε → εδώ τον επαγγελματικό εξοπλισμό μας
με φωτογραφίες από οχήματα και μηχανήματα

Έλληνες μεταφορείς

Για τον αυτονόητους για μας λόγους, η transportations.gr δημιουργεί θέσεις εργασίας προσφέροντας μόνιμη και πλήρη απασχόληση σε συμπολίτες μας Θεσσαλονικείς. Στην transportations εργάζονταν πάντα εκπαιδευμένοι, έμπειροι και αξιόπιστοι Έλληνες μεταφορείς, σταθεροί, έμπιστοι συνεργάτες μας από χρόνια, όχι «περιστασιακοί» εργάτες, άγνωστοι, για να μπορούμε να νιώθουμε σιγουριά για την ασφάλεια και αξιοπιστία των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε.

Πολύ περισσότερο στις δύσκολες μέρες οικονομικής δυσκολίας, και για επιπλέον λόγους ηθικής, προσφέρουμε σταθερή δουλειά σε εξειδικευμένα Ελληνικά χέρια.
Οι εργαζόμενοι σε όλα τα συνεργεία, αμπαλάζ, συναρμολόγηση, ανυψωτικό, είναι συνεργάτες, όχι άγνωστοι εργάτες, δουλεύουμε μαζί ως ομάδα συντονισμένη και γνωριζόμαστε εργασιακά, κοινωνικά και φιλικά.

 

Ελληνική εταιρεία μετακομίσεων στη Θεσσαλονίκη.

Έλληνες μεταφορείς, ιστορία 20 χρόνων.

Εμπιστοσύνη.

Συνεργεία αποσυναρμολόγησης επίπλων.

Έμπειρο συνεργείο από ειδικευμένους μεταφορείς μπορεί αν θέλετε να φροντίσει την αποσυναρμολόγηση αλλά και τη συσκευασία των επίπλων , όλης της οικοσκευής, για ασφαλή μετακόμιση χωρίς κίνδυνο φθοράς ή ζημίας. Εγγυημένη προσοχή. Επίσης, οι ίδιοι μεταφορείς, μπορούν να φροντίσουν τη συναρμολόγηση των επίπλων, χωρίς κανένα κόπο από σας, χωρίς να αναστατωθεί η οικογένειά σας για πολλές μέρες, χωρίς να ταλαιπωρηθείτε!

Δείτε → εδώ τα «μικρά μυστικά» & ιδέες για καλύτερη οργάνωση
μιας οικιακής μετακόμισης , με προγραμματισμό και χωρίς άγχος!

* Μετακομίσεις για φοιτητές στη Θεσσαλονίκη

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΦΟΡΤΗΓΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΟ ΟΔΗΓΟ, ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΑΤΕΣ, ΜΟΝΟ 30€+ΦΠΑ

Φοιτητικές μετακομίσεις και μικρές μετακομίσεις:  Προσφέρουμε ειδικές χαμηλές τιμές για όλες τις μετακομίσεις με λίγα αντικείμενα όπως μετακομίσεις φοιτητών και στρατιωτικών. Φτηνές μετακομίσεις όμως για μάς ποτέ δε σημαίνει πρόχειρες κι απρόσεκτες εργασίες. Όλο το φάσμα των υπηρεσιών μας ( όπως ανυψωτικό μηχάνημα, γερανός μετακόμισης, αμπαλάζ ) είναι διαθέσιμο στις πιό οικονομικές, χαμηλές τιμές.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

μετακομίσεις θεσσαλονίκη (537), μετακόμιση θεσσαλονίκη (59), .
Average rating:  
 0 reviews