Μετακομίσεις στη Θεσσαλονίκη

Μετακομίσεις Μεταφορές Θεσσαλονίκη - Transportations.gr

Οι υπηρεσίες μετακόμισης στη Θεσσαλονίκη είναι πια διαφορετικές!

Οι μετακομίσεις είναι κάτι που πάντα δημιουργούσε αναστάτωση και μεγάλο άγχος σε κάθε σπίτι… Οι υπηρεσίες μετακόμισης όμως είναι πια διαφορετικές! Μπορείτε πλέον να βρείτε ποιοτικές υπηρεσίες εύκολης, γρήγορης και σύγχρονης μετακόμισης, από την transportations.gr, μια εταιρεία με ιστορία πολλών ετών στην προσεκτική μετακόμιση με προγραμματισμό εργασιών και εξαιρετική τάξη.

Transportations.gr σημαίνει σιγουριά!

Η εταιρεία μας είναι μια οικογενειακή επιχείριση με έδρα τη Θεσσαλονίκη, και διαθέτει ιστορία πολλών ετών, γνώση, εμπειρία. Πάντα προσφέραμε ποιότητα με προγραμματισμό , προσοχή, φροντίδα σε κάθε μετακόμιση. Αυτό είναι που μας διαφοροποιεί και μας καταξίωσε.

Φροντίδα και επιμέλεια.

Μετακόμιση Φοιτητής Θεσσαλονίκη - Transportations.gr

Μετακομίσεις με ανυψωτικό μηχάνημα

Θεωρούμε απαραίτητη την προστασία των επίπλων , της οικοσκευής σας, της περιουσίας σας.

Παλιά, υπήρχε κίνδυνος φθορών από τη μεταφορά, τώρα πια με το ειδικό ανυψωτικό μηχάνημα όλες ο οικοσκευές κατεβαίνουν – ανεβαίνουν με απόλυτη ασφάλεια. Επίσης με αυτό τον τρόπο έχουμε μεγάλο κέρδος στην ταχύτητα ολοκλήρωσης της μετακόμισης!

Ανυψωτική μετακόμιση:

Τα ανυψωτικά μηχανήματα ανεβάζουν ένα όροφο πολυώροφης οικοδομής, σε λίγα δευτερόλεπτα!

Κανένας κίνδυνος πια για φθορά επίπλων από χτυπήματα σε τοίχους, στις σκάλες.

Δείτε εδώ → τον επαγγελματικό εξοπλισμό μας με φωτογραφίες από οχήματα και μηχανήματα

Συνεργεία αποσυναρμολόγησης επίπλων

Έμπειρο συνεργείο από ειδικευμένους μεταφορείς μπορεί αν θέλετε να φροντίσει την αποσυναρμολόγηση αλλά και τη συσκευασία των επίπλων , όλης της οικοσκευής, για ασφαλή μετακόμιση χωρίς κίνδυνο φθοράς ή ζημίας. Εγγυημένη προσοχή. Επίσης, οι ίδιοι μεταφορείς, μπορούν να φροντίσουν τη συναρμολόγηση των επίπλων, χωρίς κανένα κόπο από σας, χωρίς να αναστατωθεί η οικογένειά σας για πολλές μέρες, χωρίς να ταλαιπωρηθείτε!

Δείτε εδώ → τα «μικρά μυστικά» & ιδέες για καλύτερη οργάνωση μιας οικιακής μετακόμισης, με προγραμματισμό και χωρίς άγχος!

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.