Γνώμες πελατών

Εδώ δημοσιεύονται ελεύθερα τα μηνύματα των πελατών μας.

Αν ήσασταν πελάτης μας για οποιαδήποτε εργασία μεταφοράς ή μετακόμισης, ιδιώτης ή επαγγελματίας, μπορείτε να «βαθμολογήσετε» την εμπειρία σας από τη συνεργασία μαζί μας!

Χαιρόμαστε να ακούμε τα σχόλιά σας, μας βοηθάνε πάντα να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας, αυτό το ενδιαφέρον για την ποιότητα και την προσοχή είναι που μας ξεχωρίζει από πολλούς άλλους επαγγελματίες!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

transportations.gr μεταφορές μετακομίσεις
Average rating:  
 17 reviews
 by Αλεξάνδρα
Η καλύτερη μεταφορική!!!!

Μετακόμισα πριν λίγο καιρό από τη Θεσσαλονίκη στη Λάρισα. Ο κύριος Στέργιος και η ομάδα του ήταν όλοι εξαιρετικοί, ευγενικοί, επαγγελματίες και τα έκαναν όλα άψογα.Από την προετοιμασία, την οργάνωση και τις συμβουλές από μέρες πριν, μέχρι το πακετάρισμα και τη μεταφορά, όλα ήταν τέλεια. Πρόσεξαν την κάθε λεπτομέρεια, τύλιξαν όλα τα πράγματα πολύ προσεχτικά και όλα έφτασαν σε άψογη κατάσταση.Ούτε οι φρυγανιές σε μια κούτα από την κουζίνα δεν έσπασαν!Προτείνω την εταιρία ανεπιφύλακτα σε όλους, η τιμή ήταν πολύ λογική, γενικά αν ψάχνετε μεταφορική, πάρτε τον κύριο Στέργιο, είναι ο καλύτερος!!!κ. Στέργιο, σας ευχαριστούμε ξανά για όλα, κάνατε μια δύσκολη μετακόμιση να φαίνεται εύκολη!!!

 by Ειρήνη Λανταβού
Ευχαριστίες

Μετακόμισα εκτάκτως από το κέντρο της Θεσσαλονίκης παραμονές Χριστουγέννων και ο κ. Στέργιος, παρά την από μέρους μου ειδοποίηση της "τελευταίας στιγμής", μου έδωσε την καλύτερη -με διαφορά- προσφορά, κάναμε τη μετακόμιση τη συμφωνημένη ημέρα και ώρα, ταχύτατα, με άριστο αμπαλάρισμα των επίπλων και χωρίς ούτε μία ζημιά ή γρατζουνιά.

Και ο κ. Στέργιος και οι συνεργάτες του ήταν γνήσια πρόθυμοι και ευγενικοί, είχαν και οι ίδιοι προσωπικώς την έγνοια και τη φροντίδα να γίνουν όλα σωστά και ελαχιστοποίησαν για λογαριασμό μου την ταλαιπωρία που έχει μία μετακόμιση. Για την άψογη συνολικά συμπεριφορά και τον επαγγελματισμό που επέδειξαν, τους οφείλω και από αυτή τη θέση θερμές ευχαριστίες.

 by Αναστάσης
Συγχαρητήρια

Πριν δυο εβδομάδες μετακόμισα από τη Θεσσαλονίκη σε μια πόλη της Θεσσαλίας. Έμεινα κατάπληκτος με τον επαγγελματισμό και την υπευθυνότητα των ανθρώπων της εταιρείας. Μπράβο! και ξανά Μπράβο!

 by Γιώργος Βαφειάδης
ολα ηταν αψογα

θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Στέργιο και τούς συνεργάτες του για την άψογη μετακόμιση. Πρώτον για την μεγάλη προσοχή στην μεταφορά τον οικοσκευών. Δεύτερον για τον γρήγορο χρόνο της μετακόμισης. Και τρίτον για τις πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Σας τον συστήνω ανεπιφύλαχτα. Γιώργος Βαφειάδης, Περαία.

 by ΒΑΣΩ
ΑΨΟΓΗ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ

Συγχαρητήρια για την τέλεια οργάνωση.Η μετακόμιση έγινε χώρις απολύτως καμία φθορά, από Θεσσαλονίκη για Αθήνα.Επικοινωνία άριστη και άμεση εξυπηρέτηση.

Μπράβο στον κ.Στέργιο κια στην ομάδα του!

 by ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΟΜΠΟΤΑΣ
ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΜΤΟ ΟΡΟΦΟ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΠΙΤΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΠΕΜΤΟ ΟΡΟΦΟ

Μετακόμιση από τον πέμπτο όροφο σε καινούργιο σπίτι πάλι στον πέμπτο όροφο.Θέλουμε να ευχαριστήσουμε παρα πολυ των κο Στέργιο για την άψογη συνεργασία του στην πρόσφατη μετακόμιση μας.

Είχαμε ένα άγχος αν θα επιζήσουν τα ογκώδης μας έπιπλα μια μετακόμιση από τον πέμπτο όροφο της παλιάς μας οικοδομής προς το καινούργιο μας σπίτι πάλι στον πέμπτο όροφο, αλλά τελικά πέσαμε έξω, γιατί ο Στέργιος και η ομάδα του τα κατάφεραν, και δεν είχαμε απολύτως καμιά ζημιά να ανεχτούμε. Εκτός το ότι ήταν τυπικός και προσεκτικός ήταν και ευγενικός.

Η τιμή για την μετακόμιση ήταν η καλύτερη της αγοράς. Γιαυτο και τον προτείνουμε σε όλους μας τους φίλους

Ευχαριστούμε Στέργιο.

Βαγγελης και Ειρήνη.

 by Σταυρούλα Δημητριάδου

Συνεργαστήκαμε με τον κύριο Στέλιο στη δύσκολη περίοδο των γιορτών και μ' ένα πρόγραμμα μεταφορών ιδιαίτερα απαιτητικό μέσα στην πόλη της Θεσαλονίκης. Ο κύριος Στέλιος ήταν ιδιαίτερα συνεπής και ακριβής, ευέλικτος στις αλλαγές της τελευταίας στιγμής και εξαιρετικά ευγενικός και υπομονετικός. Και παρόλο που οι υπηρεσίες του έχουν υψηλή ποιότητα, οι τιμές είναι απόλυτα λογικές. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα!

 by Βαγγέλης Αφθονίδης
Άψογη Επαγγελματική προσφορά υπηρεσιών

Συγχαρητήρια στον κο Στέργιο και το συνεργείο του για μια άψογη μετακόμιση. Όλα ολοκληρώθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Φιλική και απροβλημάτιστη συνεννόηση, πολύ καλή τιμή. Συνιστάται ανεπιφύλακτα.

 by Χρήστος Διαμαντόπουλος
Μπράβο σας!!!!

Χίλια μπράβο στον κ. Στέργιο και στην ομάδα του!!!

Στην μετακόμιση που ανέλαβε να μου κάνει από την Θεσσαλονίκη στο Βόλο,λόγω σπουδών,η ομάδα του ήταν απίστευτα γρήγορη,προσεκτική(στο αμπαλάζ) και συγκροτημένη!!! Η τιμή ήταν λογικότατη και πάνω απο όλα η συμπεριφορά του Κ. Στέργιου ήταν ανθρώπινη και οικεία!!! Για αυτό από εδώ και πέρα τον συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να μετακομίσει!!!

Τον ευχαριστώ για ακόμη μια φορά και εύχομαι κάθε επιτυχία και ανάπτυξη!!!

 by Κετικίδου Λίτσα
Υπηρεσίες Μετακόμισης

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στον κύριο Στέργιο και σε όλη τη φοβερή του ομάδα, από την τηλεφωνική εξυπηρέτηση έως όλα τα παιδιά που με υπευθυνότητα και μεγάλη προσοχή επιμελήθηκαν εξ' αρχής όλη τη μετακόμιση.Σπανίζουν τέτοιοι άνθρωποι και τέτοιες εταιρίες στις ημέρες μας και στη χώρα μας!Ασχολίαστη αφήνω την τιμή, ακριβώς γιατί είναιτόσο προσιτή σε σχέση με τις παροχές, που ούτε καν πρέπει να γίνεται λόγος! Ευχόμαστε κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία!...Υ. Γ. Φοβερό το site! Συγχαρητήρια και στην ομάδα σχεδίασης!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»
 

Αφήστε μια απάντηση